REGISTRER DEG FOR

FORHÅNDSSALGET

Tour plan 2022

17. februar

Meet Ullevaal, Oslo

En kveld med golflegenden Monty

Den skotske legenden Colin Montgomerie besøker ekslusivt Norge og Danmark og vil i sitt foredrag ta publikum med på et dypdykk i sin imponerende karriere. Samtidig lover superstjernen «Monty» å dele tips og triks slik at alle drar hjem med styrket tro på sitt eget golfspill.

En unik kveld med "Monty" - en av verdens største golfstjerner
Si navnet "Monty" på nesten hvilken som helst golfbane i verden, så vet folk hvem du snakker om.

Den 58 år gamle skotske superstjernen Colin Montgomerie har satt et stort preg på golfsporten, siden han på Europa Touren i 1988 ble kåret til Årets nykommer.
Skotten, som ble tildelt den britiske OBE-ordenen ( Order of the British Empire) i 2004, vant Tourens samlede pengeliste
ikke mindre enn åtte ganger. Han vant 31 ganger på Europa Touren og var i nesten 400 uker en fast del av topp 10 på verdensranglisten.

Anekdoter fra fairways og klubbhus
Se frem til anekdotene fra de mest vellykkede årene i karrieren og mange av de små og store erfaringer som kameraene ikke så den gangen.

Monty vil selvfølgelig også snakke om Ryder Cup - triumfene, der skotten var en maktfaktor med åtte opptredener som spiller. Aldri har han forlatt banen i sine singler med et nederlag, og som den eneste noensinne, kan Monty skryte av å to ganger ha levert Ryder Cupens vinnende putt, i 1997 og i 2004.

Foredraget holdes på engelsk

REGISTRER DEG FOR FORHÅNDSSALGET

Når du er registrert, sender vi en lenke til billettsalget 5. oktober kl. 9.00

Når du registrerer deg for forhåndssalg, registrerer du deg også for Atikkos nyhetsbrev. Les mer om personvernerklæringen vår HER.